top of page

De praktijk

Tandartspraktijk Halderberge is een nieuw gevestigde tandartspraktijk in Oudenbosch.

 

De praktijk is gevestigd in een modern gebouw wat vroeger bekend stond als het West-Brabants Archief. Gesitueerd tegenover 'De Beuk' en vlak bij de middelbare school 'Markland'. In de buurt is voldoende openbare parkeergelegenheid. Daarnaast kan er ook achter het pand op eigen terrein geparkeerd worden.

De praktijk onderscheidt zich door het gebruik van de nieuwste inzichten en modernste apparatuur. Zo worden behandelingen indien gewenst ondersteund door gebruik van een (operatie)microscoop om zo een nog beter beeld van het werkveld te verkrijgen.

Ook het 'happen' is bij ons vrijwel verleden tijd. Dit doordat we gebruik maken van een digitale scanner die een volledig beeld van het gebit kan verkrijgen.

Daarnaast staat ons professionele en vriendelijke team dagelijks voor u klaar om u te helpen met veel aspecten die met de tandheelkunde te maken hebben. Wij zijn een praktijk voor alle leeftijden. U kunt bij ons terecht vanaf het eerste melktandje tot en met een volledig kunstgebit.

Wij hechten veel waarde aan preventie; voorkomen is beter dan genezen.

 

Binnen ons team hebben we meerdere specialismen waardoor we ook uitgebreide behandelingen zelf kunnen uitvoeren. Dit heeft als voordeel dat we patiënten steeds minder vaak hoeven te verwijzen naar een externe specialist voor een behandeling.

Namens het team van Tandartspraktijk Halderberge hoop ik u binnenkort als (nieuwe) patiënt te verwelkomen in onze mooie praktijk.

Roeland Worst

Tandarts / Eigenaar

021622 Halderberge _24034 klein.jpg
bottom of page